Lid worden?

Sponsoren van de OVB

  • Gemeente Sudwestfryslan
  • Prins
  • Hendrik Nannes
  • weeshuis
  • St Anthony
  • sijperda
  • vallinga de jong

Andere vorm kaartverkoop concerten OVB in 2015

16-11-2014

 De Oratoriumvereniging heeft besloten de kaartverkoop van de concerten verder te verbeteren. 

 Als geregelde concertbezoeker van de Oratoriumvereniging Bolsward weet u hoe aan kaarten te komen voor onze concerten. Voor u zijn dat enkele eenvoudige handelingen op onze site of een telefoontje naar een van onze koorleden. Wat u niet weet is dat er veel werk zit achter de huidige wijze van kaartverkoop, waarbij soms inventief gehandeld moet worden om alles in goede banen te leiden. Bovendien hebben we te maken met veel contante geldstromen, wat de nodige risico’s met zich meebrengt. 

Met ingang van onze eerstvolgende concerten, de uitvoeringen in 2015 van de Matthäus-Passion,  zal de kaartverkoop op een andere wijze plaats gaan vinden. U koopt de kaarten online via onze site en u betaalt met iDEAL. U kunt op een plattegrond de beschikbaarheid van plaatsen zien welke nog te koop zijn. Verder zal er een fysiek verkooppunt in Sneek komen en blijft telefonisch kopen ook mogelijk.

Het is de bedoeling dat de verkoop voor vrienden en leden aanvangt op 10 januari 2015. Op 24 januari 2015 start de vrije verkoop.  Vrienden en leden van de OVB ontvangen ruim op tijd een emailbericht of brief dat u uw kaarten kunt aanschaffen en hoe dit verder in zijn werk gaat. Mochten er dan nog wijzigingen plaatsvinden of aanpassingen nodig zijn, dan vindt u deze ook terug in dit bericht.

Rond 21 januari 2015 zal in de plaatselijke pers de start van de vrije voorverkoop bekend worden gemaakt. 

Ga terug

Copyright 2018 - OVB Bolsward
info@ovb-bolsward.nl - NL52 RABO 0126 0368 45
Koorleden login Webdesign & realisatie: Devenz Internetprofessionals